Käyttäjätunnukset ja kirjautuminen

Kuka muistaa salasanoja, joita käyttää kerran vuodessa? No ei kukaan. Siksi olen helpottanut kirjautumista aktivoimalla tunnistautumisen kymmenen suositun verkkopalvelun tunnuksilla. Uuden käyttäjän rekisteröityminenkin tapahtuu automaattisesti ensimmäisen tunnistautumisen yhteydessä.

Ole ystävällinen ja kytkeydy käyttäen jotain sinulle tuttua palvelua. Jos sinulla on aiempi tili tällä sivustolla, niin se yhdistetään uuteen tunnistautumiseen joko automaattisesti sähköpostiosoitteella tai myöhemmin huomatessani kaksi tunnusta samalla henkilöllä. Yhdistän tunnisteet aina viimeisimpään käyttämääsi.

Kytkeytyminen esimerkiksi Facebook-tunnuksella ainoastaan varmistaa käyttäjän antamatta mitään muuta tietoa tälle sivustolle. Sähköpostiosoitteeseen ei koskaan lähetetä mitään postia pyytämättäsi.

Toivon, että viihdyt sivustollani.

PS. Tämä ei ole aprillipila. 🙂

3 kommenttia artikkeliin ”Käyttäjätunnukset ja kirjautuminen

  1. Pitikö sitä nyt vaihtaa vanha helppokäyttöinen kirjautuminen uudeksi, kun vanha käyttäjätunnus ja salasana ovat edellisten kertojen jälkeen hyvässä muistissa, mutta minne ne nyt pitää syöttää, jotta voisin osallistua matkallenne.
    Kysymysmerkkisin terveisin Eero

    1. Ideana on, että päivittäin käyttämän palvelun (gmail, facebook, yms.) salasanan muistaa aina tai ei edes kirjaudu ulos omalla koneella. Silloin tälle sivustolle kirjautumiseen riittää kilautus palvelun kuvakkeeseen eikä tarvita tänne erillisiä tunnuksia tai salasanoja lainkaan.

Vastaa