Stefan’s Steakhouse (Helsinki)

MaittavaaKävimme nauttimassa maukkaan illallisen Korkeavuorenkadulla. Selkeästi kasaritunnelmaisen ravintolan olemus oli mukavan rento, joskin listan lukemiseen hämyisessä salissa kaipasi otsalamppua.

Hummerin puolikas ja makoisa pihvi Ninan ruokarajoitteet huomioitiin kiitettävällä selvitystyöllä. Alkupaloista hänelle löytyi hiukan tuunattu salaatti Juhan aloittaessa hummerikeitolla, jossa uiskenteli yksinäinen rapukakku. Pääruoaksi otimme molemmat Surf and Turf -annokset eli puolikas hummeri ja härän sisäfilepihvi.

Ruoat olivat todella hyviä ja päätimme aterian crème brûlée -jälkiruoilla sekä kupposilla – Nina otti vihreän teen ja Juha testasi millaisen caffé mocha -version täällä saisi. Tarjonta ja tarjoilu olivat todella mukavat, joten käymme varmaan uudelleenkin – fikkarin kanssa.

Vastaa