Kutsu motoajelulle 14.6.2015

Peruutettu sään takia!

riding-in-the-rain-on-a-motorcycleEnsimmäistä kertaa ajelujen toistakymmenvuotisessa historiassa joudumme peruuttamaan. Kuten Ilari totesi, niin sehän oli jo tilastollisestikin odotettavissa. 🙂

 

 

 

——– Alkuperäinen kutsu ——-

MathildedalKevät on tullut ja maantie kutsuu. Reittimestari Ilari on ideoinut ja suunnitellut meille hienon ajelupäivän kesäkuun toiselle sunnuntaille. Kohteemme on Mathildedalin Ruukkitehtaat (Facebook), jonne lähdemme Muuralan Nesteeltä aamukahvien jälkeen klo 9:00.

Reitti kulkee Lohjanjärven eteläpuolelta länteen ja parin jaloittelupaussin jälkeen saavumme ruukille noin puolenpäivän aikoihin. Lounastettuamme Ruukin Krouvissa tutustumme omaehtoisesti historiallisen alueen maisemaan ja palveluihin.

Paluureittimme kulkee Nummen kautta ja päivän yhteinen osuus päättyy kahvitteluun Siippoon Nesteellä Vanhan Porintien varrella.

Forecan sääennuste (lisätty keskiviikkona 10.6.)

Varaa siis heti kalenterista 14.6. ja kirjauduttuasi ilmoittaudu mukaan:
(Jotta tiedän viestin tavoittaneen sinut, niin laita ”Ehkä”, jos et ole vielä varma.)

Osallistujaluettelo näkyy kirjauduttuasi sivustolle.

Sähköpostitse tulleet ilmoittautumiset: Markku, Jorma K.
… ja tänä vuonna väliin jättävät:  Kari P, Jari R & Mervi, Kari M.

8 kommenttia artikkeliin ”Kutsu motoajelulle 14.6.2015

  1. Nyt alkaa olla mielenkiintoiset ajat kun katsoo säätiedotuksia…. voipi meinaa hieman roimasta vettä taivaalta. No, asia selvinnee kyllä la-iltana. Ehdin jo katsella vaihtoehtoreittejä keski- ja itä-osaan Uuttamaata yms. mutta sadetta ennustavat vähän joka kolkkaan eteläistä Suomea, siis alueelle joka kattaisi meidän päiväajelun.
   Odotellaan ja katsotaan mitä sunnuntai tuo tullessaan.

   1. Lisäsin tuon Teijon sääennusteen, joka kieltämättä näyttää nyt (ke 10.6.) hiukan kostealta. Yleensä kuitenkin sademääriä ennustetaan toteumaa enemmän, joten toivotaan parasta.

    1. Taitaa aurinko olla muisto vain huomenna, mutta eivät ainakaan jatkuvaa sadetta lupaa; ”pilvistä ja mahdollisesti vähäistä sadetta”, joten ei kuitenkaan ihan huonointa keliä 🙂 Näillä ennustuksilla näyttäisi ajopäivä toteutuvan.

 1. Aurinkoista huomenta Ystävät ja toverit 🙂

  Matka Hallista suuntautui takaisin Pohjanmaalle, joten tällä kertaa upea ajoerissu jää välistä. :/
  Toivottavasti teillä ajokeli ennusteista huolimatta suosiollinen.

  Mukavaa sunnuntaita jokatapauksessa! 🙂

  1. No niin, nyt se sitten tapahtui; jää ajot tänään ajamatta 🙁 , mutta parempi kuivana kotona kuin märkänä tienpäällä 🙂 Onpa meillä nyt valmiina reitti ensi vuodelle jolloin onkin sitten taas aurinkoinen ajopäivä 🙂 Oikein hyvää kesää kaikille ja turvallisia kilometrejä.

Vastaa