Kutsu motoajelulle 12.6.2016

MathildedalKevät on tullut ja maantie kutsuu. Reittimestari Ilari ideoi ja suunnitteli jo viime vuonna meille hienon ajelupäivän kesäkuun toiselle sunnuntaille. Koska sateinen sää johti silloin ajelun peruuttamiseen, on meillä tälle vuodelle jo valmis suunnitelma. Kohteemme on Mathildedalin Ruukkitehtaat (Facebook).

Kokoonnumme Muuralan Nesteellä, josta lähdemme klo 9:00. Saavuthan paikalle ajoissa, jos aiot nauttia aamukahvit ennen lähtöä.

Parin jaloittelupaussin jälkeen saavumme ruukille noin puolenpäivän aikoihin. Lounastettuamme Ruukin Krouvissa tutustumme omaehtoisesti historiallisen alueen maisemaan ja palveluihin. Myös paluumatkalle on reittimestarimme piirrellyt mutkia.

Varaa siis nyt jo kalenterista sunnuntai 12.6. ja kirjauduttuasi ilmoittaudu mukaan:

Osallistujaluettelo näkyy kirjauduttuasi sivustolle.

5 kommenttia artikkeliin ”Kutsu motoajelulle 12.6.2016

  1. Harmittavasti Jorma K joutui kuitenkin peruuttamaan osallistumisensa.

  2. Markku ilmoittautui mukaan jutellessamme puhelimessa.

Kommentointi on suljettu.