Kutsu motoajelulle 17.6.2018

Edellisen kerran kävimme katselemassa todella kivaa Nuutajärven artesaanikylää vuonna 2010. Kokemus oli niin hauska, että reittimestarimme ehdotus uusinnasta oli aivan selvä valinta.

Tällä kertaa perinteinen kesäkuun toinen sunnuntai vaihtui kolmanneksi johtuen lomajärjestelyistä. Ajelumme on siis sunnuntaina 17.6. ja lähtö tapahtuu perinteisesti Lahnuksen Shelliltä klo 9:00. Tulethan ajoissa, mikäli haluat nauttia aamukaffet ennen lähtöä.

Ilmoittaudu mukaan joko Facebook-tapahtuman kautta, vastaamalla tähän artikkeliin tai vastaamalla saamaasi sähköpostikutsuun. Ilmoittautuminen on tärkeää, jotta saamme varattua opastuksen riittävän suurelle porukalle.

Ilmoittautuneet (16.6.2018):

  • Juha & Nina
  • Ilari
  • Juha H
  • Markku

2 kommenttia artikkeliin ”Kutsu motoajelulle 17.6.2018

Kommentointi on suljettu.