Kaupungista korpeen

Julkaistu Kategoriat Eurooppa 2019Avainsanat , , ,

Hotellin aamiainen oli oikein hyvä. Natustelun jälkeen pakkasimme tavarat autoon ja kysyimme luvan jättää auto vielä parkkihalliin. Päätimme hyödyntää reissun viimeisen mahdollisuuden käydä monipuolisessa tavaratalossa.

Karstadtissa Nina shoppaili ensin ennen kuin Juhalta mopo karkasi täysin kesävaatteiden loppuunmyynnissä. Tuloksena oli neljät shortsit ja yhden pitkät housut. Perusteluun ”näitä saa vaan täältä ja nyt autollahan ne saa kulkemaan” on helppo langeta. Nautimme vielä maukkaan lounaan italialaisessa La Perla ravintolassa ennen kuin jätimme hyvästit Magdeburgille.

Päivän reitti oli enimmäkseen moottoriteitä. Sää oli reitillä varsin vaihtelevaa vaikka koko ajan lämpötila pysytteli kolmenkymmenen tienoilla. Lähdimme pilvipoutaisessa säässä ja ajoimme läpi rajun ukkossaderintaman. Välillä oli niin pimeää, että navigaattori laittoi yömoodin päälle. Kohteemme lähestyessä taivas selkeni ja ilta muuttui aurinkoiseksi.

Boutique Hotel Lenz am Plauer See sijaitsee järvien välissä noin puolessa matkassa Berliinin ja Rostockin välillä. Saatuamme tavaramme huoneeseen lähdimme läheiseen Malchowiin etsimään illallista. Täristyämme kuusi kilometriä kapealla ja todella muhkuraisella pikkutiellä alkoi parkkipaikan etsiminen ahtaasta rantakaupungista.

Olimme bonganneet netistä hyvät arviot saaneen kalaravintolan Dat Fischhus. Onnistuimme saamaan pöydän ja tilasimme kaksi annosta erilaisia kaloja paistettuina. Jotkut kalalajit jäi tunnistamatta kielimuurista johtuen, mutta annoksissa oli ainakin kuhaa. Ruokia sai odotella melko kauan vaikkei ravintola vaikuttanut erityisen täydeltä. Odotus kuitenkin palkittiin aivan loistavan makuisilla annoksilla.

Täristellessämme takaisin hotellille kävi mielessä kuinka hyvä oli, ettemme olleet innostuneet Karstadtissa ostamaan 75% alennuksessa ollutta kristallilasien sarjaa.

Päivän ajot

Yksi ajatus koskien aihetta “Kaupungista korpeen”

  1. Ihanan luova tuikkuteline, joko lasien ostamattomuus kaduttaa

Kommentointi on suljettu.