Leppostelua 2. päivä

Julkaistu Kategoriat Eurooppa 2019Avainsanat ,

Olimme aikaisin aamiaisella, koska Juhan hieronta oli jo yhdeksältä. Ulkoterassilla oli vielä turhan viileää ja pöytiä oltiin vasta kattamassa. Ykkösketju ei ollut vielä kentällä, mutta ujohko tarjoilijaharjoittelija sai homman hoidettua ihan kelvollisesti. Juha testasi myös mahdollisuutta saada halutun kaltainen omeletti – hyvin toimi ja hyvää oli.

Hiukan ennen yhdeksää Juha siirtyi spa:n puolelle, jossa hänet otti käsittelyyn arviolta viisikymppinen harmaatukkainen Dieter. Hieronta oli miellyttävää vaikka ote oli kevyempi kuin mihin Juha on tottunut.

Myöhemmin päivällä teimme pienen kävelylenkin hotellin edustalla olevan puistomaisen alueen rakennusten lomassa. Nimenomaan pienen, koska lämpötila oli varmasti pitkälti yli kolmekymmentä ja varjoa oli vain yksittäisten puiden kohdalla. Lounaalle mennessä ei ulkopöytään istuminen – edes markiisin alle – tullut mieleenkään.

Lounaaksi Ninalle tuunattiin kananrintaa ja salaattia. Juha söi ravintolan oman sekoituksen italialaisia alkupaloja sekä lihakeiton. Pienen sulattelun jälkeen uudistimme edellisen päivän uinti-sauna-suolaluola-sauna -yhdistelmän jättäen pois aurinkovarjon alla lekottelemisen.

Illalla kävimme vielä syömässä ravintolan upouudesta buffet-pöydästä ja meistä huolehti aivan ihastuttava nuori tarjoilijatar, joka iloitsi mahdollisuudesta puhua englantia ja tiesi yllättävän paljon Suomesta, koska hänen suunnitelmissaan oli matkustaa Tanskaan ja Suomeen.