Sellin

Tällä reissulla oli ollut todella hyviä aamiaistarjoiluja, mutta Bernstein löi ne kaikki laudalta. Tarjontaa oli useilla pöydillä, joten mikään ei näyttänyt pursuavan yli, mutta variaatioita oli valtavasti. Esimerkiksi pelkästään hunajaakin oli neljää sorttia. Pöydissä oli pieni vihkoset, jossa kerrottiin tuottajien nimet ja muuta lisätietoa tarjonnasta.

Jatka artikkeliin Sellin

Korvesta saareen

Julkaistu Kategoriat Eurooppa 2019Avainsanat , ,

Hotellin aamiainen oli tyypillinen buffetti. Olimme odottaneet jotain yksilöllistä, koska kirjautuessamme hotelliin kysyttiin myös ruoka-allergiat. Nauttiessamme monipuolista tarjontaa pohdimme, että hotelli oli ilmeisen tietämätön nykyisistä säädöksistä, jotka eivät salli henkilökohtaisen terveystiedon kysymistä ja säilyttämistä ilman nimenomaista lupaa ja tarvetta.

Jatka artikkeliin Korvesta saareen

Bai-bai Baijeri

Vaatimattoman, mutta erittäin ystävällisen perhehotellin aamiaisella oli vilskettä. Tarjontaa oli todella hyvin ja se oli laadukasta. Kahvikin oli oikein hyvää. Aamun sää oli pilvinen ja yöllä oli satanut. Aamiaisen aikana kuurosade ripsautti lisää vettä, mutta se loppui jo ennen kuin aloimme pakata autoa.

Jatka artikkeliin Bai-bai Baijeri

Perjantai 3. päivä

Loistava aamiainen varjoisalla terassilla leppeässä aamussa alkoi jo tuntua tavanomaiselta – no ei tasan. Kun muualla kuin Suomessa onnistuu saamaan hyvää kahvia, niin se kruunaa aamiaisen. Tämän hotellin aamiainen oli täydellinen. Jotenkin kofeiinitarpeeseen väsätty murukahvi ei olisi ollut lainkaan sama asia.

Jatka artikkeliin Perjantai 3. päivä

Leppostelua 2. päivä

Julkaistu Kategoriat Eurooppa 2019Avainsanat ,

Olimme aikaisin aamiaisella, koska Juhan hieronta oli jo yhdeksältä. Ulkoterassilla oli vielä turhan viileää ja pöytiä oltiin vasta kattamassa. Ykkösketju ei ollut vielä kentällä, mutta ujohko tarjoilijaharjoittelija sai homman hoidettua ihan kelvollisesti. Juha testasi myös mahdollisuutta saada halutun kaltainen omeletti – hyvin toimi ja hyvää oli.

Jatka artikkeliin Leppostelua 2. päivä

Spa-ratiisin 1. päivä

Aamiainen oli vähintään hotellin tähtiluokituksen mukainen. Nautiskelimme sen ulkoterassilla, joka oli vielä aamun viileässä varjossa selvästikin helteiseksi muodostuvassa päivässä. Ainoat pilviä muistuttavat taivaalla olivat lukuisat korkealla lentävien koneiden jättämät hiljalleen hajoavat vanat.

Jatka artikkeliin Spa-ratiisin 1. päivä